blockanimecont
blockanimecont
blockanimecont
blockanimecont
blockanimecont
blockanimecont
blockanimecont
Me korrektesi dhe profesionalizem
i sherbejme mbi 3000 klienteve tane prej disa vitesh
“Siguria juaj është detyrimi ynë”
01.
Asistence Konstante 24/7
02.
Staf Profesional
03.
Paisjet me te mira
2k+
Objekte te survejuara
3k+
Kliente te kenaqur
500
Kerkesa nga qytetaret
500+
Persona ne skuader
PSE DUHET TE NA ZGJIDHNI NE

“GLOBAL SECURITY” SH.P.K KA PUNONJËS TË ÇERTIFIKUAR NGA DREJTORIA E POLICISË DHE TË KUALIFIKUAR.

Qellimi yne
Jemi lider ne tregun kombetar duke siguruar sherbim cilesor dhe marredhenie korrekte me klientin.
Vizioni yne
Arrijme sherbime cilesore qe i kalojne pritshmerite e klienteve dhe risi teknologjike ne fushen e sigurise
Vlerat tona
Ne besojme ne trajtimin e klienteve tane me respekt dhe besim. Rritemi ndermjet deshires per te permirësuar sherbimin dhe pershtatjen e menjehereshme te risive teknologjike. Ne nderthurim ndershmerine, integritetin dhe etiken e biznesit ne te gjitha hallkat e funksionimit te biznesit.
GLOBAL SECURITY
Sherbimet tona

“Siguria juaj është detyrimi ynë”

Me shume
GJURMIM I MJETEVE ME GPS
My Subtitle
Me shume
MONTIM DHE MONITORIM KAMERASH
My Subtitle
Me shume
RUAJTJA DHE SIGURIA FIZIKE E PERSONALITETEVE
My Subtitle
Me shume
RUAJTJA E OBJEKTEVE ME SISTEM ALARMI
My Subtitle
Me shume
RUAJTJE DHE SIGURI FIZIKE TE OBJEKTEVE
My Subtitle
Me shume
SHITJE ARMESH
My Subtitle
PARTNERET TONE BESNIK
Photo Gallery
Global Security

Dealt dragonfly wombat gosh vulture less scorpion?

Elit sed uao eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua uat enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi aliquip ex ea duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate.

In quaintly wiped some unexpectedly dimly?

Elit sed uao eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua uat enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi aliquip ex ea duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate.

Eloquent hen this pre-set then goodness?

Elit sed uao eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua uat enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi aliquip ex ea duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate.

Cost of sat before and wow so that including due?

Elit sed uao eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua uat enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi aliquip ex ea duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate.

This after wherever bird creepy skeptically up grateful?

Elit sed uao eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua uat enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi aliquip ex ea duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate.

Still have more questions?

Send
Send
Postimet e fundit
Global Security ju uron te gjithe shqiptareve festen e flamu
By dokuzinet
March 19th, 2019
Para pak muajsh Rita Ora vizitoi Tiranen, ku edhe mbajti nje
By dokuzinet
March 19th, 2019
“GLOBAL SECURITY” sh.p.k ka punonjës të çertifikuar n
By dokuzinet
March 19th, 2019
Telefono tani: +355694074129 / +355672074129
Per te mare nje sherbim sa me profesional dhe cilesor