logo global

Global Security është themeluar ne vitin 2007 dhe operon ne fushen e Sherbimit Privat te
Sigurise Fizike

Kontaktoni tani:

    Kontaktoni

    +355 069 407 4129

    ALI DEMI, TIRANA 1004

    [email protected]

    2022 © GLOBAL SECURITY.