dokuzinet

FESTAT E NENTORIT NE GLOBAL

Global Security ju uron te gjithe shqiptareve festen e flamurit dhe diten e çlirimit! Ne jemi çdo dite prane jush per t’ju ofruar siguri maksimale dhe besojme ne bashkepunimin tuaj per ta bere Shqiperine nje vend me te sigurte. Gezuar!

dokuzinet

GLOBAL SECURITY SHOQERON RITA OREN GJATE KONCERTIT NE TIRANE

Para pak muajsh Rita Ora vizitoi Tiranen, ku edhe mbajti nje koncert me mijera njerez ne sheshin Skenderbej. Me mijera fansa ishin grumbulluar per te pritur Riten nga aeroporti i Rinasit e deri te hotel Plaza, ku ajo qendroi. Per sigurine e saj gjate gjithe udhetimit duke nisur nga pritja ne aeroportin nderkombetar, ndalesa ne bashkine Tirane, shoqerimi per ne hotel dhe mbajtja e koncertit ne mbremje u kujdes Global security. Jo vetem kaq, por e gjithe mbarevajtja e koncertit ju besua kompanise sone, i cili perfundoi ashtu siç nisi plot atmosfere dhe pa asnje incident.

dokuzinet

PUNONJESIT E KOMPANISE

“GLOBAL SECURITY” sh.p.k ka punonjës të çertifikuar nga Drejtoria e Policisë dhe të kualifikuar. Ata kanë përgatitje e rezistencë të lartë fizike për të përballuar ngarkesë të lartë shërbimesh, aftësi dhe zotësi për të vepruar me shpejtësi, njohje në perfeksion të armatimit, rregullat e përdorimit dhe hapjes së zjarrit në përpikmëri e zbatim të ligjit, sipas Urdhërave dhe Udhëzimeve të Ministris së Rendit Publik në zbatim me ligjin nr. 8770 datë 19.04.2001.
Prane kesaj kompnie ka Inxhinier Elektrik, informatik, te diplomuar ne Universitetin e Tiranes. Aftesia e tyre ben qe Globl Security t’i perqafoj menjehere te gjitha te rejat e teknologjise. Ata jane te specializuar ne mirembajtje te database, software, programim te aparaturave,konfigurim CCTV etj. Aktualisht jane pjese e kompanise 350 punonjes te motivuar dhe koordinuar per te njejtin qellim; cilesi dhe sherbim 24 ore.

dokuzinet

OFERTE SISTEM ALARMI

Global Security disponon teknologjine me moderne ne fushen e monitorimit dhe sigurimit te objekteve me sistem alarmi.
• ka nje experience te gjate si dhe nje performance te larte ne realizimin e projekteve te ndryshme per ruajtjen me sistem alarmi dhe ofron nje sherbim te plote lidhur me ruajtjen e objekteve duke integruar:

• PROGRAMIN MONITORUES (Ne kete program grumbullohen online te gjitha sinjalet e transmetuara nga objektet juaj)
• SISTEMET E ALARMIT (Jane sisteme profesionale te cilat instalohen ne objekt, prodhim i BE)