Kontakte
Send
Send
Na kontakto
Çdo ditë është një ditë e re për ne dhe punojmë me të vërtetë shumë për të kënaqur klientët tanë kudo.
Sherbim 24/7/365
Adresa : Lagjja Ali Demi, Rruga Shemsie Haka, TIRANE
Tel: +355694074129 / +355672074129
Adresa: Lagjja Partizani, Sheshi  Demokracia, DIBER Burrel
Tel: +355675555555
Adresa: Lagjja Pavaresia, Pallati Fredi, VLORE
Tel: +355697077129
Adresa: Lagjja 29 Nentori, Rruga Dervish Hekali, FIER
Tel: +355697077129