Ofertat

SISTEM ALARMI
Global Security disponon teknologjine me moderne ne fushen e monitorimit dhe sigurimit te objekteve me sistem alarmi.
– ka nje experience te gjate si dhe nje performance te larte ne realizimin e projekteve te ndryshme per ruajtjen me sistem alarmi dhe ofron nje sherbim te plote lidhur me ruajtjen e objekteve duke integruar:
– PROGRAMIN MONITORUES (Ne kete program grumbullohen online te gjitha sinjalet e transmetuara nga objektet juaj)
– SISTEMET E ALARMIT (Jane sisteme profesionale te cilat instalohen ne objekt, prodhim i BE)
SOFTWARE MONITORUES
Programi monitorues eshte nje program i avancuar i monitorimit te alarmeve dhe te gjitha sinjaleve qe vijne nga objektet . Ju do te keni mundesi te njoftoheni me sms ose email ne telefonin tuaj per cdo veprim te ndodhur ne objekt (aktivizimi/çaktivizim, sensor levizje ejt).
Global Security ofron sherbimin e monitorimit dhe ruajtjes sesinjaleve 24 ore.
Sistetmi i alarmit dhe sensoret jane prone e Global Security dhe ju nuk duhet te paguani per kete dhe montimin ne objekt.
GRUPET E GATSHME
Grupi i gatshem eshte specializuar dhe trajnuar per te gjitha nivelet e veshtiresise ne rast vjedhje. Menjehere sapo ata njoftohen nga Qendra Menaxheriale qe monitoron 24h/ 7 per ndonje alarm te mundshem, koha e veprimit per ne ngjarje varion nga 3- 7. Ata jane te pajisur me armatime special, makina dhe motorre te shpejte, antiplumb dhe radiokomunikimi.