Qendra e kontrollit

Qendra e kontrollit eshte ne sherbim 24/7 dite te javes.

, ku raportohen , transmetohen dhe monitorohen ne kohe reale te gjitha sinjalet e alarmit,kamerat e sigurise dhe monitorimet e automjeteve me GPS .

Punonjesit e Salles Operative jane te licensuar nga Drejtoria e Policise dhe trajnohen cdo vit .